Online Alışveriş | Buyincoins.com

Yeniden Merhabalar! Bugün konumuz farklı bir ucuz alışveriş yolu olan buyincoins !!! Burası da aynı şekilde aliexpressde olduğu gibi ucuz ve Çin'den geliyor ürünlerimiz. Buranın ise kendine özgü farkları mevcut.
Buyincoins'te herşey -evvvritingggg lidıl lidıl- free shipping(kargo bedava). İstediğiniz her ürün tokasından çantasına herşey kargo ücreti olmadan elinize ulaşıyor. Ben küçük bir araştırma sonucu aliexpress ile arasında baya fiyat farkları olduğunu da görmüş bulunmaktayım. Bana artık sanki aliexpress daha ucuzmuş gibi geliyor. Ama bu buyincoinsin pahalı olduğu anlamına tabii ki gelmiyor.
Kargolar yine her zaman olduğu gibi baloncuklu paketlere sarılmış vaziyette gelmekte. Bugüne kadar buradan aldığım hiçbir üründe bir sorun yaşamadım arkadaşlar bu arada. Her şeye rağmen sizlere çok önemli bir tavsiyem var: Sakın ama sakın elektronik eşya ve telefon almayın! Çünkü her ne kadar 'gerçek' deseler de kesinlikle size çakma yani replicasını gönderiyorlar. Kanmayın!
Size bazen küçük de olsa armağanlar gönderdikleri de olabiliyor, fotoğrafta gördüğünüz üzere bir arkadaşa buyincoins küçülen torbalardan hediye etmişler. Şimdi ben size elektronik almayın diyorum ama tabiki kumanda, mini kart okuyucu vs. de alabilirsiniz. Bu gibi ürünler ülkemizde daha ucuz bu arada özellikle usb ve sd kartlar. Bir tasiyem daha var o da aslında bir hatırlatma. Yurtdışından telefon getirtemiyoruz arkadaşlar. Alırsak da gümrükte kalıyor.
Adamlar ürünlerin bize neredeyse bedavaya gelmesi için baya bir uğraş içindeler bunu da söylemeden edemiycim. Fotoğrafta gördüğünüz hediye yazan ürün aslında yine sizin aldığınız ürünlerden bir tanesi. Vergi ödemememiz için bu şekilde kargo belgelerinde oynama yapmak mecburiyetindeler. Bence çok güzel şeyler :D... Neyse efenim size bu bölümde verebileceğim bilgiler bu kadar. Herkese mutlu günler :)))

Yorumlar

Popüler Yayınlar