Moda | Bohemizm

Merhabalar! Hello! здравствуйте! Olá! Bugün yine bir 2015 yaz trendi olan fakat o başlık altında yazıp hiç etmek, yok saymak istemediğim bir konuyla karşınızdayım... Şimdi sorarsınız tabi hakkınız da neden demek. Çünkü hayatımı -büyük bir kısmı olmasa da- bir şekilde kapsamayı başaran ve tam istediğim gibi rahat, salaş ve şık olan mikkemmel ötesi bir tarz kendileri.
Bu tarzımızın olmazsa olmazlarından tabii ki takıları var. Bu kadarla sınırlı olmamakla birlikte hergün yeni yeni şeyler üretiyorlar. D.I.Y. yani do it yourself (kendin pişir kendin ye :D) ürünleri takmaya bayılan ve kendini bunları yapmaya adamış insancıklarımız da mevcut.
Saçlar yine kıyafetler gibi salaş fakat güzel. Hippi de denebilir ama bunlar modern hippiler diyebiliriz. Saçlarına bilimum tüy, zincir, boncuk, cıncık vs. takmalara doyamıyorlar. Valla doymasınlar da çok sade ve güzel durmasını başarıyorlar.
Bir de hatunlarımız kendilerine takıp takıştırmak, giyip giyiştirmekle kalmıyorlar ve evlerini de kendilerine benzetiyorlar. Çok da güzel oluyor. Özellikle yatak örtüsünü bulup hemen yatağıma sermek istemiyor değilim! Çok tatlış, minnoş minnoş şeyleri var. Valla bunlar hep Osmanlı esintisi diyesim geldi. Tabii ki kıyafetler değil eşyalar için.
Giyimleri güzel deyince tabi sadece elbise, etek, bluz demiyoruz... Hem bikinileri hem de bikini üzerine giydikleri uçuş uçuş şeyler beni kendilerine hayran bırakmaya yetiyor. Sahilde böyle bir hatun görsem imzasını isteyebilirim, istemeliler de bence. Giyinmeyi biliyorsa alnışının tam orta yerisinden öpüvericeksin bunları...
Yalnızca sahil kenarında yapmıyorlar bohemliklerini, aynı zamanda normal yaşamda -iş hayatı vs.- da kendilerini göstermeyi baya başarıyorlar. Şimdi sizlere sorarım. Bu tarz sevilmez mi? Karar sizin...
Heh... Bir de bu mevzu var işte dantelleri mükemmel bir şekilde kullanmaları ve sergilemeleri. Kıyafeti onlar yapmadı tabi ama -yapanlara sonsuz hürmet ayrıca- taşımasını ve kombinlemesini onlar yapıyor işte. Buradaki fotoğrafların da tam birer gelinlik havası varmış ben de şimdi fark ediyorum. Ama gelin olup gidiyor olsam giybileceğim elbiseler kendileri. Evet arkadaşlar bu yazımın da sonuna gelmiş bulunmaktayım. Hepinizi öpüyorum xoxo :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar