Stil İkonu Emma Watson

  Evvet arkadaşlar yeni bir konu başlığıyla karşınızdayım. Stil ikonu olarak adlandırdığım kişileri sizlerle paylaşmaya karar verdim. Umarım bu böl. ü beğenirsiniz. İlk ikonum Emma Watson olacak. Tabikiii!!! (Yeah my friends, i'm here with a new subject with you. I am going to do a style icons for me. I hope you like and enjoy. First icon is Emma Watson. Of course!)
 

   Öncelikle hatunumuzun kırmızı halı stiline hastayım diyebiliriz. Hem sade, hem mütevazi, hem güzel, hem... diyerek bu cümleleri sonsuza kadar uzatabilirim sanırım. Kızımız sırtını göstermeye bayılıyor, haklı da benim de böyle pürüssüz sırtım olsa açı açıveririm. (First of all I admire her style on the red carpet. She is so pure, so humble, so beautiful, so... I could go on forever. She loves to show her back and She is right. If i have like that back I'm going to show too.)

   Kızcağaz o kadar naif ki bir gün bu naiflikten kırılmaz umarım. Yukardaki fotoğrafta gördüğümüz üzere Emma'cığım sade giyinmeyi çok seviyor. Desen koyduğu zamanlarda bile abartıdan kaçıyor. (She is the purest pure and i hope so god bless her. We see in the above photo she loves simple dressing. And if she need the pattern than she take that simple too.)

 Tarzına bayıldığımı ve hatta taptığımı yeterince söyledim sanırım. Hatun kişi atkıdır, kaşkoldur, fulardır bunlar gibi bilimum boyunduruğu takmaya bayılıyor. Kendisine yakıştırıyor mu? O da laf mı derim bu soruya ve başarılarının devamını içten dilerim. (I really love her style and i say that everytime. She really really love her scarfs so much. And she wear it well, i think.) 

Yorumlar

Popüler Yayınlar