Dizi | Sense 8


Hepinize yeniden merhabalar arkadaşlar! Bugün dizilab'de gezinirken, karşıma bir dizi çıktı. Malumunuz izleyecek dizi kalmadı. Ben de yeni yeni dizi arayışlarına başladım. Netflix 2014 yılında bir dizi çıkaracağının haberini vermiş. Dizi de şimdi yayında ve 1. sezon 5. bölüme kadar izleyebilme imkanınız var.


Eğer biraz düşünürseniz dizinin 8 ana karakter üzerinde geliştiğini anlamak pek de zor değil. Filme daha girmeden Touch veyahut da Massengers gibi olabileceğini düşündüm lakin her şey düşündüğümüz gibi çıkmayabiliyor. Bu diziyi şuan için diğerlerinden ayıran en büyük nokta bunda hakikaten de ne olup ne bittiği konusunda kesini bırak ucundan bile bir bilginiz yok. Tek bildiğiniz şey ise bu insanların birbirleriyle bağlı olması.


Filmin konusu ise şu şekilde : Dünyanın farklı yerlerinde yaşayan bir grup insan bir anda telepatik bir güç ile bağlantıya geçerler, ve bu insanların dünyanın sistemini bozan kişiler olduğu düşünen bir grup katilde peşlerine düşerek onları öldürmek ister. Telapi ile birbirleri arasında iletişim kuran insanların tek amacı hayatta kalmaktır ve birbirlerinden başka güvenebilecekleri insanlar yoktur

Oyuncular: Brian J. Smith (Will), Tuppence Middleton (Riley), Doona Bae (Sun), Max Riemelt (Wolfgang), Aml Ameen (Capheus), Miguel Ángel Silvestre (Lito), Naveen Andrews (Jonas) , Daryl Hannah (Angel)

Yorumlar

Popüler Yayınlar